Web Analytics Made Easy - Statcounter

عضو کمیسیون عمران مجلس گفت: قرار بر این است متناسب با درآمد دهک‌های متقاضی، وام مسکن تا ۴۵۰ میلیون تومان افزایش یابد. وام پروژه جهش تولید مسکن از ۲۵۰ میلیون تومان تا ۴۵۰ میلیون تومان و سود آن از ۵ تا ۱۲ درصد شناور خواهد بود و بر اساس درآمد دهک‌های مختلف متقاضی، تغییر می‌کند.

به گزارش ایمنا، اقبال شاکری در نشست خبری چهارمین کنفرانس بین‌المللی مدل‌سازی اطلاعات ساخت با بیان اینکه این دانش جدید باعث کاهش هزینه‌های ساخت و همچنین کاهش زمان صدور مجوزها می‌شود، اظهار کرد: در حالی که بررسی و صدور برخی از مجوزهای ساخت تا چند ماه به طور می‌انجامد با روش مدل‌سازی اطلاعات ساخت (BIM) می‌توان تمام اطلاعات ساخت و پروژه را در عرض چند دقیقه بررسی کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی در پاسخ به سوالی مبنی بر انتقاد برخی از کارشناسان درباره تورم‌زایی طرح ساخت سالانه یک میلیون واحد مسکونی گفت: آنهایی که مدعی هستند طرح جهش تولید مسکن تورم‌زا خواهد بود، از جزئیات این طرح مطلع نیستند چرا که تمام منابع مالی این پروژه از طریق بانک‌ها تأمین می‌شود و بودجه آن را قرار است بانک‌ها در قالب تسهیلات به مردم ارائه دهند.

عضو کمیسیون عمران مجلس از افزایش سقف وام مسکن در پروژه جهش تولید خبر داد و یادآور شد: قرار بر این است متناسب با درآمد دهک‌های متقاضی، وام مسکن تا ۴۵۰ میلیون تومان افزایش یابد. وام پروژه جهش تولید مسکن از ۲۵۰ میلیون تومان تا ۴۵۰ میلیون تومان و سود آن از ۵ تا ۱۲ درصد شناور خواهد بود و بر اساس درآمد دهک‌های مختلف متقاضی، تغییر می‌کند.

شاکری ادامه داد: البته تأمین مسکن قشرهای کم‌درآمد که توان پرداخت اقساط را ندارند از طریق روش دیگری خواهد بود.

وی تاکید کرد: البته بانک‌ها این وام را در سودهای ۱۸ درصد می‌پردازند اما این وام وارد صندوق ملی مسکن خواهد شد و با سایر ورودی‌های این صندوق با سودهای مختلف ترکیب و در نهایت سود آن برای مصرف کننده نهایی ۵ تا ۱۲ درصد است.

عضو کمیسیون عمران مجلس در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه طبق محاسبات، گفته می‌شود اقساط این وام چیزی حدود شش تا هفت میلیون تومان است که قشر کم‌درآمد و مخاطب این پروژه توان پرداخت آن را ندارند، گفت: این مطلب درست نیست چرا که اقساط این وام کمتر از ۴ میلیون تومان و دوره بازپرداخت ۲۰ ساله خواهد بود.

شاکری در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه آیا شرایط ثبت‌نام در طرح جهش تولید مسکن با سود و وام شناور تا سقف ۴۵۰ میلیون تومان شامل متقاضیان مسکن ملی هم می‌شود، اظهار داشت: این طرح شامل متقاضیان مسکن ملی نخواهد شد و سود در نظر گرفته شده برای متقاضیان مسکن ملی همان ۱۸ درصد است.

وی با اشاره به تقاضای بسیار بالا برای مسکن و طرح‌های اینچنینی در کشور گفت: در حال حاضر ۱۰ میلیون متقاضی وجود دارد که البته این به غیر از احتساب بدمسکن‌ها و مجردهایی که تمایل به زندگی مستقل دارند، است.

عضو کمیسیون عمران مجلس خاطرنشان کرد: البته نگران سرکشی و یاغی‌گری بانک‌ها در پرداخت این وام‌ها هستیم که قانون اختصاص ۲۰ درصد از تسهیلات بانکی به بخش ساختمان را تصویب کرده‌ایم و در سال اول یعنی سال ۱۴۰۰ بانک‌ها باید ۳۶۰ هزار میلیارد تومان را به بخش مسکن و طرح جهش تولید مسکن اختصاص بدهند که در سال‌های آینده با افزایش نرخ تورم، میزان تسهیلات هم افزایش پیدا می‌کند.

شاکری در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه به دلیل سرپیچی بانک‌ها از مصوبات و مقررات، تنها یک درصد متقاضیان موفق به دریافت وام ودیعه شدند و چرا مجلس به این موضوع ورود نمی‌کند، گفت: به شدت از این عملکرد بانک‌ها در پرداخت وام ودیعه شکایت داریم و تأیید می‌کنیم که تعداد نفراتی که موفق به دریافت وام ودیعه شدند بسیار اندک بود از این رو از وزیر اقتصاد و رئیس بانک مرکزی درخواست کردیم با همراهی وزارت راه و شهرسازی دراین‌باره تعامل کنند و چاره‌ای بیاندیشند.

وی تاکید کرد: سختگیری‌های بانک‌ها برای پرداخت این وام از جمله تعیین چند ضامن بر خلاف قانون است و مردم را دچار مشکل کرده است. بانک مرکزی باید سریعاً به این موضوع ورود کند.

عضو کمیسیون عمران مجلس از آغاز ثبت‌نام خانه اولی‌ها در طرح جهش تولید مسکن خبر داد و یادآور شد: از چند روز آینده متقاضیان می‌توانند در پروژه جهش تولید مسکن ثبت‌نام کنند.

شاکری با اشاره به راهکار وزارت راه و شهرسازی برای اجرای این پروژه گفت: وزارت راه و شهرسازی این برنامه را در پیش دارد به جای اینکه هر سال ساخت یک میلیون واحد را آغاز کند، سال اول ساخت دو میلیون و سال دوم ساخت دو میلیون دیگر را شروع کند که اگر موفق به انجام این کار شود بسیار ارزنده است.

وی از مذاکره با یک شرکت چینی برای انبوه‌سازی در پروژه جهش تولید مسکن خبر داد و ادامه داد: قرار بر این است که حدود پنج شرکت بزرگ انبوه‌سازی کار ساخت پروژه جهش تولید مسکن را بر عهده بگیرند که آنها با سازندگان و انبوه‌سازان کوچک وارد قرارداد شوند و موضوع بسیار مهم برای ما مسئله قرارداد است و ضمانت اجرایی برای تحویل این واحدها در بازه زمانی مقرر است. نباید این پروژه مانند مسکن ملی مشمول مرور زمان شود و با تأخیر چند ساله در تحویل مواجه شویم.

عضو کمیسیون عمران مجلس تاکید کرد: اگر سازندگان پروژه بنیاد مسکن، بنیاد مستضعفان و یا ستاد اجرایی فرمان امام باشند نگرانی ما بیشتر است چراکه این نهادها مانند بخش خصوصی نیستند که در صورت تأخیر در تحویل پروژه دستور جلب آنها را بدهیم و ورود بنیادها به این پروژه، کار را سخت‌تر می‌کند.

شاکری با بیان اینکه با اجرای پروژه ساخت هر سال یک میلیون واحد مسکونی، شاهد یک تأثیر روانی در بازار مسکن برای تثبیت قیمت‌ها خواهیم شد، افزود: نمی‌توانیم مدعی شویم که قیمت‌ها به سرعت کاهش پیدا می‌کند اما قیمت به طور قطع مدیریت خواهد شد و در نهایت قیمت‌ها در بازار مسکن متناسب با نرخ تورم عمومی حرکت می‌کند.

وی خاطرنشان کرد: باید توجه داشته باشیم که این پروژه به تنهایی نمی‌تواند مؤثر عمل کند و همزمان با آن باید قانون مالیات بر خانه‌های خالی و قانون مالیات بر عایدی هم به اجرا برسد.

منبع: ایلنا

کد خبر 528105

منبع: ایمنا

کلیدواژه: بودجه تورم درآمد مسکن منابع مالی وام مسکن متقاضیان وام مسکن افزایش سقف وام مسکن وام مسکن چقدر شد وام مسکن چقدر است ثبت نام وام مسکن وام مسکن ۱۴۰۰ وام مسکن ۴۰۰ میلیونی سامانه ثبت نام وام مسکن افزایش وام مسکن پرداخت وام مسکن قسط وام مسکن دریافت وام مسکن چگونه وام مسکن بگیریم وام مسکن 400 میلیون تومانی شرایط دریافت وام مسکن 400 میلیون تومانی شرایط دریافت وام مسکن 400 میلیونی اقساط وام 400 میلیونی بانک مسکن وام مسکن ۴۰۰ میلیونی با اوراق شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق پاسخ به سوالی مبنی عضو کمیسیون عمران مجلس پروژه جهش تولید مسکن تا ۴۵۰ میلیون تومان طرح جهش تولید مسکن درآمد دهک مسکن ملی بانک ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۳۵۲۹۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جرایم رانندگی به اعتبارسنجی بانکی اضافه می‌شود/ هشدار به یارانه‌بگیران متقاضی وام

آفتاب‌‌نیوز :

مهران محربیان، معاون فناوری‌های نوین بانک مرکزی درباره گلایه مردم از ساز و کار اعتبار سنجی بانک‌ها مبنی بر اینکه حتی با یک روز تاخیر در پرداخت اقساط، رتبه اعتبار سنجی آن‌ها به طور قابل توجهی کاهش پیدا می‌کند در حالیکه ممکن است اقشاری مانند کارگران با تاخیر حقوق و دستمزد خود را از کارفرما دریافت کنند، اظهار داشت: مدل جدید اعتبار سنجی بانک‌ها هنوز به اجرا نرسیده و با اجرای مدل جدید نحوه امتیازدهی به افراد تغییر کرد و در مدل جدید رفتار افراد در پرداخت اقساط تنها یک بخش از اعتبارسنجی است. در حالی که در مدل فعلی تقریبا عمده امتیازدهی براساس رفتار افراد در پرداخت اقساط است و هر فردی که پرداخت به موقع نداشته باشد به رتبه پایین‌تر تنزل پیدا می‌کند. 

وی با بیان اینکه در مدل جدید تمام این موضوعات دیده شده، گفت: در مدل جدید اعتبارسنجی عوامل دیگری در رتبه دهی موثر خواهد بود و عواملی که در این مرحله اضافه می‌شود سابقه محکومیت‌های مالی است.

معاون بانک مرکزی تاکید کرد: همچنین از موضوعات جدید در مدل اعتبار سنجی صدک بندی یارانه‌ها است و از این پس افرادی که برای دریافت یارانه اعلام می‌کنند از دهک‌های پایین جامعه هستند دیگر نمی‌توانند وام بانکی با اعداد و ارقام بالا را دریافت کنند به عبارت دیگر سقف تسهیلات برای افراد با اطلاعات صدک بندی یارانه‌ها تعیین می‌شود.

محرمیان ادامه داد: در مدل جدید موضوعات مالیاتی، جرایم رانندگی، نحوه رفع تعهدات ارزی و سایر موضوعات مورد نظر در شبکه بانکی اضافه خواهد شد و در مدل جدید رتبه بندی بسیار دقیق‌تر شده است.

وی در پاسخ به این سوال که مردم برای اصلاح رتبه خود در اعتبار سنجی باید چه اقدامی انجام دهند آیا پرداخت یک قسط زودتر به اصلاح رتبه کمک خواهد کرد، اظهار داشت: در مدل جدید تمام این موضوعات دیده شده و امسال هم این مدل جدید علمیاتی خواهد شد، در مدل فعلی هم مردم اگر در سررسید اقساط تسهیلات را بپردازند می‌توانند از کاهش رتبه جلوگیری کنند، اما اینکه برای اصلاح رتبه اقساط یک ماه زودتر پرداخت شود، اثرگذار نیست و نمی‌تواند توصیه درستی باشد. 

محرمیان در پاسخ به این سوال که آیا در مدل جدید اعتبار سنجی رفتار افراد در پرداخت قبوض در نظر گرفته می‌شود، افزود: در این مرحله فعلا رفتار مردم در پرداخت قبوض و پرداخت به موقع یا با تاخیر قبوض در نظر گرفته نمی‌شود.

منبع: خبرگزاری ایلنا

دیگر خبرها

  • جرایم رانندگی به اعتبارسنجی بانکی اضافه می‌شود/ هشدار به یارانه‌بگیران متقاضی وام
  • احداث ۲۶ پروژه روبنایی در سایت‌های مسکن ملی سیستان وبلوچستان
  • حکایتی دیگر از مشکلات متقاضیان طرح نهضت ملی مسکن
  • تسهیلات ودیعه مسکن به ۴۴۵ هزار متقاضی پرداخت شد
  • تکمیل پروژه‌های نهضت ملی مسکن چشم‌انتظار مشارکت‌های مردمی است
  • اتمام پروژه‌های نهضت ملی مسکن تنها با مشارکت‌های مردمی امکان‌پذیر است
  • ضرورت نظارت بیشتر بر پرداخت وام نهضت ملی مسکن
  • مشارکت‌های مردمی چشم انتظار تسهیلات پروژه‌های نهضت ملی هستند
  • کابوس تورم در تعقیب متقاضیان طرح نهضت ملی
  • پروژه مسکن سازی در اردستان پس از ۲ سال آغاز شد