Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «اقتصاد آنلاین»
2024-05-05@09:25:34 GMT

اقساط وام بانک مسکن مشمول تعویق پرداخت نیست

تاریخ انتشار: ۲۵ فروردین ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۵۸۹۶۲۵

اقساط وام بانک مسکن مشمول تعویق پرداخت نیست

به گزارش اقتصادآنلاین، بانک مرکزی در هفته های گذشته اعلام کرده بود که بانک ها مجاز به برداشت اقساط قرض الحسنه نیستند، اما به نظر می رسد که برخی از بانک ها این رویه را در دستور کار قرار ندادند و اقساط مشتریان به صورت خودکار از حساب آن ها کسر شده است. حال بانک مرکزی به منظور حمایت از اقشار مردم، با راه اندازی سامانه ثبت شکایت احتمالی وام های قرض الحسنه سیستم اتوماتیک برداشت اقساط بانک ها را اصلاح کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بر اساس آخرین آمارهای اداره اعتبارات بانکی بانک مرکزی، تا پایان بهمن ماه سال ۱۳۹۸ تعداد ۹ میلیون و ۶۵۷ هزار و ۱۸۴ فقره تسهیلات قرض الحسنه به مبلغ ۱۱۵ هزار میلیارد تومان توسط بانک ها و موسسات اعتباری پرداخت شده است. بررسی ها نشان می دهد که بانک مسکن نیز یکی از بانک هایی بوده که رویه های بانک مرکزی را در دستور کار قرار داده و مشتریان این بانک می توانند مطابق با ضوابط احتمالی پرداخت اقساط قرض الحسنه این بانک را به تعویق بیاندازند.  

لازم به ذکر است که این شرایط برای اقساط تسهیلات خرید یا ساخت بانک مسکن برقرار نبوده است. بر اساس آخرین آمارهای دریافتی بانک مسکن حدود ۲۸۹ هزار فقره تسهیلات قرض الحسنه تخصیص داده است که رقم تقریبی این تسهیلات حدود ۶/۳ هزار میلیارد تومان گزارش شده است. بانک مرکزی در بخش دیگری از گزارش خود تاکید کرده است که در پی فعالیت سامانه مورد اشاره طی ۱۰ روز گذشته مجموعاً تعداد ۳۵ هزار و ۴۹۴ فقره شکایت مشتریان در ارتباط با برداشت اقساط تسهیلات قرض‌الحسنه توسط بانک‌ها و موسسات اعتباری در سامانه ثبت شده است، در برخی از بانک ها و موسسات اعتباری، مبالغ برداشت شده به مشتریان عودت شده که بانک مرکزی به منظور راستی آزمایی انجام عودت اقساط طی تماس تلفنی با برخی از مشتریان این موضوع مورد تایید قرار گرفته است.

بانک مرکزی همچنین بانک ها را مکلف کرد سامانه های برداشت اتوماتیک اقساط وام های قرض الحسنه را در دو ماه فروردین و اردیبهشت اصلاح کنند تا به مانند اسفندماه از حساب مشتریان قسطی برداشت نشود. به نظر می رسد که با اجرایی شدن این طرح، نظام بانکی گام دیگری در جهت حمایت از مردم در مقابل بیماری کرونا بردارد. بخش دیگری از حمایت های نظام بانکی، شامل اعطای تسهیلات با نرخ های ۱۲ درصد به خانوارها و کسب و کار است. در این راه ضروری است با توجه به شرایط حساس بانک ها، سیاستگذار نیز نظام بانکی را یاری کند، تا شرایط حمایت از اقتصاد کشور فراهم شود.

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: اقتصاد کشور بانک مرکزی قرض الحسنه کسب و کار مسکن بانک مسکن قرض الحسنه بانک مرکزی بانک مسکن بانک ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۵۸۹۶۲۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واکنش همتی به اعلام نرخ تورم نقطه به نقطه فروردین از سوی بانک مرکزی

همتی، مدیر عامل پیشین بانک مرکزی ایران در حساب ایکس خود نوشت: «از اطلاع رسانی بانک مرکزی ممنون. البته مناسب بود که تورم سالانه در پایان سال ۱۴۰۲ و فروردین ۱۴۰۳ را هم اعلام می‌کردند. این تورم اعلام نشده، نتیجه رکورد رشد ۴۳ درصدی چاپ پول در سال ۱۴۰۱ و دلیل عمده فشار به نرخ ارز در ۱۴۰۲ بود.»

دیگر خبرها

  • تسهیلات ودیعه مسکن به ۴۴۵ هزار متقاضی پرداخت شد
  • واکنش همتی به اعلام نرخ تورم نقطه به نقطه فروردین از سوی بانک مرکزی
  • بانک ها هیچ دلیل و علاقه ای برای پرداخت وام به مردم ندارند!
  • ملک مصرفی افراد مشمول مالیات بر عایدی سرمایه نمی‌شود
  • ضرورت نظارت بیشتر بر پرداخت وام نهضت ملی مسکن
  • مشارکت‌های مردمی چشم انتظار تسهیلات پروژه‌های نهضت ملی هستند
  • ملک مصرفی افراد مشمول مالیات بر عائدی سرمایه نمی‌شود
  • معمای وام ازدواج ۱۴۰۳ چگونه حل می‌شود؟
  • بانک‌ها در پرداخت تسهیلات جوانی جمعیت همکاری کنند
  • ۵۳۰۰ واحد روستایی برای مقاوم سازی به بانک های عامل معرفی شدند