Web Analytics Made Easy - Statcounter

این روزها که ترس مبتلا شدن به بیماری ناشناخته کرونا جامعه را ملتهب کرده، فشار تماس های تلفنی شعب بانک های مسکن بندرعباس به مهرنشینان، روحیه ساکنان شهرک پیامبر اعظم(ع) را بیشتر مکدر ساخته است.

به گزارش خبرگزاری شبستان از بندرعباس، باتوجه به شیوع کرونا در سطح کشور و ایجاد ترس و واهمه در بین آحاد مردم به دلیل ناشناخته بودن این بیماری و هچنین به دلیل پیشنهاد وزارت بهداشت بر ماندن مردم در منازلشان، بازار بسیاری از کسب و کارها از رونق افتاد تا جایی که برخی از مغازه داران و حتی افرادی که خانه هایشان اجاره داده بودند برای مراعات حال مستاجرین، کرایه مغازه و منازل خود را از یک تا چند ماه بخشیدند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

اما متاسفانه گویا شعب بانک مسکن در بندرعباس، قصد همراهی با مردم برای عبور از این شرایط خاص و پیش بینی نشده را ندارد و با بی مهری به دنبال جمع آوری مطالبات خود از مردم به ویژه ساکنان مسکن مهر را دارد.

 

چند تن از شهروندان بندرعباسی در گفت و گو با خبرنگار شبستان، با بیان اینکه کشور در بدترین شرایط رکود اقتصادی قرار گرفته است، از فشار بانک های عامل استان در راستای تحقق مطالباتشان  ابراز گلایه و مباحثی را مطرح کرده اند.

 

علی یکی از ساکنان شهرک پیامبر اعظم(ص) در این رابطه اظهار کرد: علی رغم اینکه کشور دچار بحران و درگیری با کرونا ویروس شده است و مردم از شرایط اقتصادی نامناسبی برخودار هستند، بانک های عاملی هم وجود دارند  که متاسفانه مطالبات شان را  به صورت جدی در این شرایط حساس پیگیری می کنند.

 

وی با اعلام اینکه در شهرک پیامبر اعظم(ص) بندرعباس ساکن هستم، افزود: تماس های مکرری که از سوی بانک مسکن شعبه خلیج فارس حاصل و با فشار بر پرداخت اقساط معوق، باعث ایجاد استرس بیشتر شده است.

 

این شهروند بندرعباسی ضمن بیان این موضوع که با شیوع کرونا در کشور خیلی از کسب و کارها دیگر رونق همیشگی را ندارند، خاطرنشان کرد: متاسفانه با پیام های تهدید آمیز ارسال نامه کسر از حقوق و حتی تماس با ضامن و پیگیری مطالبات از حقوق ضامن مواجه شده ام.

 

حسن یکی دیگر از شهروندان نیز در این رابطه سخن گفت و اظهار کرد: با بالا گرفتن تب ویروس کرونا، چرخ اقتصاد مردم نیز به خواب رفته است و بایست با مدیریت دقیق این بحران را پشت سر گذاشت.

 

وی با ابراز گلایه از نحوه عملکرد سیستم بانکی در این برهه از زمان،  افزود: مسوولان کشوری در راستای معوق سازی اقساط بانکی تصمیم هایی گرفته‌اند و نیازمندیم در راستای اجرایی شدن بخشنامه ها نیز اهتمام بیشتری از سوی مسولان استانی نیز انجام پذیرد.

 

اکبر، شهروندی دیگر که مبلغ سه میلیون تومان از معوقات بانکی اش به بانک مسکن سر رسیده شده بود، بیان کرد: بهمن ماه سال جاری تماسی از  سوی یکی از بانک های مسکن شهر بندرعباس مبنی بر پرداخت اقساط حاصل شد که با اعلام بدهی سه میلیون تومانی از سوی بانکدار تعهد نمودم که نیمی از مبلغ مذکور را پرداخت نمایم و ما بقی را در ماه آینده به حساب واریز کنم.

 

وی در ادامه بیان اینکه همان روز نیمی از مبلغ سر رسید شده را پرداخت نمودم و پیگیر کسب درآمد برای پرداخت ما بقی اقساط در این شرایط سخت اقتصادی بودم، افزود: متاسفانه بیش از ده روز از این ماجرا نگذشته بود که تماس مجددی از سوی بانک مسکن حاصل شد و بانکدار عنوان کرد که شما مبلغ سه میلیون و 500 هزار تومان بدهی معوق دارید.

 

این شهروند بندرعباسی گفت: مبلغ اقساط ماهی 500 هزار تومان می باشد و طبق تماس قبلی و اظهار بانکدار مبلغ سه میلیون تومان بدهی معوق داشته ام و چگونه می شود در عرض 10 روز که نیمی از آن را پرداخت کرده ام، مبلغ یک میلیون و 500 هزار تومان باقی مانده به سه میلیون و 500 هزار تومان افزایش یافته باشد.

 

وی در ادامه توضیحات با بیان اینکه با مستندات پرداختی که از قبل وجود داشت با رییس بانک ارتباط گرفتم و پس از بررسی مشخص گردید که بانکدار بدون بررسی سیستم بانکی و بروز کردن لیست مطالبات بانکی، تماس حاصل نموده است و باعث آزردگی خاطر گردید.

 

این شهروند بندرعباسی در پایان از مسوولان خواست همانگونه که تصمیم هایی در راستای اقساط معوق وام های تجاری گرفته شده است در زمینه پرداخت اقساط مهر نشینان نیز چاره اندیشی شود.

 

جمعیت ساکن در مجتمع های مسکن مهر بندرعباس را  اغلب جامعه کارگری اختصاص داده است و می طلبد با  شرایط حساسی که به وجود آمده و کسب و کارهایی که از این جامعه کارگری به رکود رفته است را با همراهی بیشتر مسوولان حمایت کرد.

 

 

 

 

پایان پیام/88

منبع: شبستان

کلیدواژه: مهرنشینان بی مهری بانک مسکن شهرک پیامبر اعظم ص کرونا مسکن مهر بندرعباس هزار تومان سه میلیون بانک مسکن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۱۶۶۶۳۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بانک شهر می‌تواند سعید عزت‌اللهی را پرسپولیسی کند؟ بعید است!

آفتاب‌‌نیوز :

در خبر‌ها داشتیم که باشگاه پرسپولیس به پشتوانه بانک شهر اسپانسر اصلی خود در تلاش است که فصل آینده سعید عزت‌اللهی را قرمزپوش کند.

تابستان سال گذشته، یحیی گل‌محمدی اسم عزت‌اللهی را در صدر لیست خرید خود قرار داد، اما داشتن قرارداد با وایله دانمارک اجازه این جابه‌جایی را نداد. عزت اللهی نیز به امارات رفته و به عضویت شباب الاهلی پیوست. او در لیگ امارات هم بازی‌های خوب و قابل‌قبولی انجام داده و بعید است قراردادش تمدید نشود یا این‌که تیم دیگری در این کشور برای ادامه فوتبال خود پیدا نکند؛ بنابراین خرید سعید عزت‌اللهی بیش از یک میلیون دلار برای باشگاه پرسپولیس آب می‌خورد که مبلغ نسبتا سنگینی است.

تابستان گذشته دو باشگاه پرسپولیس و استقلال در حالی برای خرید عزت‌اللهی با هم رقابت می‌کردند که گفته می‌شد می‌توانند با کمی صبر به شکلی منطقی او را خریداری کنند! در شرایطی که هافبک ملی‌پوش تیم وایله، فقط نیم‌فصل دیگر با باشگاه دانمارکی قرارداد داشت، هر دو باشگاه پرسپولیس و استقلال در تلاش بودند که او را در پنجره نقل و انتقالاتی تابستان به خدمت بگیرند.

در آن مقطع اعداد متفاوتی برای مبلغ رضایتنامه عزت اللهی منتشر شد. از ۴۰۰-۵۰۰ هزار دلار تا ۶۰۰ و ۸۰۰ و در ادامه هم که مبلغ یک میلیون دلار شنیده شد. ارقامی که بالا رفتنش یک دلیل بیشتر نداشت؛ رقابت بیهوده استقلال - پرسپولیس و دندان طمع باشگاه دانمارکی!

باشگاه وایله به خوبی می‌دانست که عزت‌اللهی پیشنهاد جدی از تیم‌های خوب اروپایی ندارد و اگر می‌خواهد سود خوبی ببرد، باید او را به تیم‌های حاشیه خلیج فارس بفروشد. از طرفی آن‌ها می‌دانستند که اگر سر مبلغ رضایتنامه کوتاه نیایند و عزت‌اللهی در دانمارک بماند، در نیم‌فصل یک شیلینگ هم گیرشان نمی‌آید و سعید بازیکن آزاد خواهد بود. این برگ برنده‌ای بود که هم خود عزت‌اللهی و هم باشگاه‌های خواهان او می‌توانستند در مذاکرات از آن استفاده کنند. اما ماجرا برعکس شد.

باشگاه دانمارکی زمانی که پی برد چند تیم ایرانی به دنبال خرید سعید هستند مبلغ را بالا برد تا بتواند به حداکثر سود ممکن برسد. در این بین تنها راه چاره عقب‌نشینی دو باشگاه پرسپولیس و استقلال بود تا باشگاه دانمارکی مجبور به فروش او شود. چرا که آن‌ها نتوانسته بودند عزت‌اللهی را به تمدید قرارداد راضی کنند و اگر او را نمی‌فروختند سعید می‌توانست آزادانه و بدون پرداخت هیچ پولی در نیم‌فصل جدا شود. عجیب آن که در اسفندماه سال گذشته سعید عزت‌الهی هافبک وایله بولدکلاب دانمارک پس از توافق با مدیران این باشگاه راهی امارات شد تا قرارداد رسمی با شباب الاهلی امارات ببندد.

آن‌چه در بالا بدان پرداخته شد از این بابت بود که چند سالی می‌شود دو باشگاه پرطرفدار پایتخت روی سعید عزت‌اللهی مانور و برای او بازارگرمی می‌کنند درحالی که این ستاره خوش‌اخلاق و ملی‌پوش تمایلی به بازگشت به ایران حداقل در این سن و سال ندارد! استقلال و پرسپولیس بر سر خرید سعید عزت‌اللهی رقابت می‌کنند، اما او سر از قطر و امارات درمی‌آورد! بنابراین پیش‌بینی می‌شود این مرتبه نیز سعید عزت‌اللهی به پیشنهاد پرسپولیس پاسخ منفی داده و به فوتبالش در امارات، قطر یا دانمارک ادامه دهد.

ظریفی می‌گفت سعید عزت‌اللهی آن‌قدر خارج از کشور توپ می‌زند که در دوران بازنشستگی احتمالا به ملوان تیم زادگاهش بازخواهد گشت!

منبع: خبر ورزشی

دیگر خبرها

  • جرایم رانندگی به اعتبارسنجی بانکی اضافه می‌شود/ هشدار به یارانه‌بگیران متقاضی وام
  • متقاضیان نهضت ملی مسکن همچنان پشت در بسته بانک‌ها
  • بانک شهر می‌تواند سعید عزت‌اللهی را پرسپولیسی کند؟ بعید است!
  • تسهیلات ودیعه مسکن به ۴۴۵ هزار متقاضی پرداخت شد
  • قتل زن میانسال در دعوای مادر و دختری | دختر جوان تا یک‌قدمی چوبه دار رفت
  • مجازات دختر‌ی که باعث مرگ مادر معتادش شد
  • مسکن هایی که بیش از یک دهه به سرانجام نرسیده
  • مسکن هایی که بیش از یگ دهه به سرانجام نرسیده
  • ضرورت نظارت بیشتر بر پرداخت وام نهضت ملی مسکن
  • مشارکت‌های مردمی چشم انتظار تسهیلات پروژه‌های نهضت ملی هستند